Om Anders & Annette

Företagsnamnet är hämtat från latinets A OPTIO som betyder ”ett val”. Vi hjälper individer, grupper och organisationer att välja.

Anders
I snart 20 år har jag arbetat som chef och ledare i fastighetsbranschen på olika positioner och nivåer. Sedan fem år har jag drivit eget företag.

Mina styrkor har jag förvärvat genom den långa erfarenheten. Det har gett mig kompetens att ”se utanför boxen” och möjligheter att hjälpa kunder och medarbetare på ett trovärdigt sätt. Mitt jobb är att lyssna, kartlägga kompetensbehov och coacha företaget vidare i utvecklingsarbetet.

Kunskap är bra om den kan omsättas i kompetens, men finns inte den förmågan är kunskap värdelös.

Min kunskap, kompetens och erfarenhet är garanten för att vår målsättning att hjälpa människor, företag och organisationer att utvecklas positivt och mest effektiva sätt.

Som person är jag vetgirig, driven med stor lojalitet och en hel del humor.

Intresserad av att veta mer? Läs mer på min LinkedIn.

Annette
Efter över 15 år i fastighetsbranschen har jag en bred erfarenhet i olika roller och på olika nivåer. Mitt övergripande mål är att hjälpa kunden att utvecklas och effektivisera sina verksamheter.

Jag är en problemlösare som gillar att jobba i nära relation med mina kunder och har lätt för att sätta mig in i olika organisationer och nya uppgifter och ärenden. Jag är driven och självgående med god samarbetsförmåga. Lätt för att knyta nya kontakter.

Jag vill få kunder och medarbetare nöjda och ser lösningar i det andra ser som problem. Många ser mig som en utåtriktad och stabil person med skinn på näsan, pålitlig och beslutsam, och har förmåga att vinna gehör för mina ståndpunkter.

Jag trivs bäst med att samordna, leda och strukturera. Att se möjligheter och kunna påverka arbetssätt och effektivitet. Jag gillar att ha ett övergripande ansvar där min erfarenhet och kunskap kommer till sin rätt.

Intresserad av att veta mer? Läs mer på min LinkedIn.

Skicka meddelande

Namn*
Telefonnummer
Epostadress*

* Obligatoriska fält


Meddelande*

* Obligatoriska fält


Skickar formulär...

Tackar!

Nu är det skickat. Vi återkommer så fort som möjligt!

Samarbetspartners

Alecta
Newsec
Fasticon
Köpings kommun
Kungsleden
Mälarstaden